NFSA Gıda Uygunluk Değerlendirme Programı

Cotecna, düzenlemeye tabi gıda ve gıda ile temas eden ürünlerin ihracatı için Denetim Sertifikaları vermek üzere Mısır Ulusal Gıda Güvenliği Otoritesi (NFSA) tarafından yetkilendirilmiştir.

Mısır'ın güvenilir bir çözüm ortağı olarak Cotecna, NFSA Gıda programını desteklemek ve yiyecek ve içecek ürünlerinin uygunluk değerlendirmesini yapmak için onaylandı.
Rolümüz, Mısır'a ihraç edilecek yiyecek ve içeceklerin NFSA tarafından onaylanan tüm yönetmelik, kural ve şartnamelere uygunluğunu değerlendirmek ve doğrulamaktır.

Uygunluk değerlendirme programı, gıdanın güvenliğin sağlamay, tüketicinin ve müşterinin gıda kontrol otoritesine olan güvenini güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

NFSA Düzenlemesi Kapsamındaki Gıda ve Gıdayla Temas Eden Ürünler Listesi:

  • Buğday
  • Süt ve süt ürünleri
  • Konserve ve kurutulmuş meyveler
  • Sıvı yağlar ve katı yağlar
  • Şekerleme
  • Kakao içeren çikolata ve gıda müstahzarları
  • Meyve suyu
  • Doğal, maden suyu ve soda
  • Şeker
  • Yemeklik yağ
  • Pirinç
  • Tahıllar, yağlı tohumlar ve bunların türevlerinden hazırlanan besleyici hamur ve besinler
  • Gıda ile temas eden ürünler
  • Üretim Girdileri (Ham maddeler, ara mallar, katkı maddeleri, tatlandırıcılar, işleme yardımcıları dahil)

Emin olamadığınız durumda, ürünlerinizin düzenlemeye tabi olup olmadığını belirlemek için lütfen bizimle iletişime geçin.

NFSA Uygunluk Değerlendirme Süreci

Cotecna, ihracatçıların NFSA tarafından onaylanan tüm düzenlemelere, kurallara ve spesifikasyonlara uymasına yardımcı olmak için verimli ve özel olarak hazırlanmış uygunluk doğrulama hizmetleri sağlar. Bunlar şunları içerir:

  • Döküman kontrolü
  • Cotecna NFSA onaylı laboratuvarlarda laboratuvar testleri
  • İhracatçı ülkede fiziki kargo muayenesi

Sertifika Talebi

Uygunluk doğrulama programlarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek veya sevkiyatınız için Uygunluk Sertifikası (COC) talep etmek için lütfen bizimle iletişime geçin!

Cotecna'nın küresel ağı ve hizmetlerinin tüm listesi hakkında bilgi edinin.