Cotecna Türkiye Laboratuvarı IS0 17025 akreditasyonunu tamamladı

  • 16.10.2019

Cotecna Türkiye Mineral ve Kömür analiz laboratuvarı, demirli ve demirsiz mineral ve katı yakıt (kömür ve kok) analizleri konusunda ISO 17025 akreditasyonunu tamamlamıştır.

“Cotecna Mersin – Mineral ve Kömür Analizleri Laboratuvarı”nın mineral ve kömür ürünlerinin kimyasal analizleri konusunda Turkak (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından ISO 17025 standartına göre akredite edildiğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Söz konusu akreditasyon; 10 Ekim 2019 tarihinden başlamaktadır ve 4 yıllık süre için geçerlidir.

Cotecna; Türkiye’de 1983 yılından beri hizmet vermekte olan uluslararası bir gözetim ve test firması olup, dünya çapında yatırım ve dönüşüm hamlelerinin parçası olarak Mineral ve Kömür analizleri laboratuvarını 2018 yılının Ekim ayında Mersin’de açmıştır. Söz konusu laboratuvar ve akreditasyon, Cotecna’nın dönüşüm hedefleri kapsamında önemli bir yer tutmakta ve müşterilerimize 1. Sınıf hizmet verme isteğimizin önemli bir göstergesidir.

Türkiye’deki gözetim ve test hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki e-mail adresi ile irtibata geçebilirsiniz; cotecna.turkey@cotecna.com.tr

haberlere geri dön